Testa några av K3 Nordics favoritverktyg utan kostnad

Nu utmanas organisationer med att fortsätta det goda samarbetet trots att vi inte längre träffas irl. Många företag ber sina anställda att jobba hemifrån. Personalen tar med sig sin laptop och går hem. Sen då?

Mejl och telefon löser de flesta. Men hur hanterar man samarbetet, planeringen, fildelning och säkerhet när teamet inte längre kan träffas?

Erbjudande!

Vi har pratat ihop oss med några av våra leverantörer som vi själva använder i vår vardag. Nu erbjuds företag två veckors gratis provperiod i deras verktyg genom oss på K3 Nordic. Läs mer om verktygen och ta del av erbjudandet nedan. 

Letsignit – Enkel signaturhanterare

till er e-post

Letssignit är ett centralt gränssnitt för att enkelt skapa och hantera signaturerna för alla dina anställdas e-post. Ta kontrollen över företagets digitala identitet genom att styra hela personalstyrkans e-postsignaturer med bara några klick! 

Maxa effekten av dina marknadsföringskampanjer genom att även ha med dem i personalens e-postsignaturer. Sortera personalen i olika team och välj vilka som ska använda vilken kampanj och hur länge. Kör till exempel enkelt ut ett specialerbjudande till dina säljare under en tidsinställd period.

 Fyll i din e-post så kontaktar vi dig för mer information. 

Microsoft 365

Microsoft 365 erbjuder en smart paketering för att få tillgång till Windows 10, Office 365 och EMS till en mer kostnadseffektiv licens än om du skulle köpa produkterna separat.

Använder ni redan Office 365 är Microsoft 365 ett riktigt bra alternativ som kan spara in på licenskostnader och ger ett betydligt högre värde.

Fyll i din e-post så kontaktar vi dig för mer information. 

EMS

Microsoft Enterprise Mobility + Security är en intelligent mobilitetshanterings- och säkerhetsplattform. Den hjälper till att skydda organisationen och ger dina medarbetare rätt verktyg att jobba på nya och flexibla sätt.

  • Öka din säkerhet och produktivitet med en enda, heltäckande identitetslösning.
  • Skydda dina känsliga data överallt, även när de överförs och delas.
  • Identifiera och undersök avancerade hot, komprometterade identiteter och skadliga åtgärder i dina lokala och molnbaserade miljöer.
  • Skydda organisationen med anpassningsbar, inbyggd intelligens.

 Fyll i din e-post så kontaktar vi dig för mer information. 

Dropbox for business

Dropbox hjälper både företag och privatpersoner med filhantering. Hämta dina filer från en dator, telefon eller surfplatta. Ändringar du gör på en enhet kommer automatiskt att synka över alla enheter så att du kan komma åt dem när som helst och var som helst.

Med en säker och sofistikerad infrastruktur med flera lager av skydd kan du känna dig trygg. Du styr själv vem som har åtkomst till dina filer. Dina filer är säkra i molnlagringen och är säkerhetskopierade flera gånger om.

 Fyll i din e-post så kontaktar vi dig för mer information. 

Teamviewer

TeamViewer hjälper dig att fjärransluta till stationära datorer, mobila enheter och IoT-enheter oavsett var du är, när som helst. TeamViewer är det enda verktyg du någonsin kommer att behöva för att ha alla dina datorer, servrar och enheter i din hand.  

TeamViewer etablerar smidigt och enkelt inkommande och utgående anslutningar för fjärrdatorer och dator-till-dator för realtidssupport eller åtkomst till filer, nätverk och program. Samarbete online, delta i möten, chatta med individer eller grupper och kör videosamtal med ett klick. 

 Fyll i din e-post så kontaktar vi dig för mer information.