Microsoft har gått ut med att man kommer att höja priserna på deras produkter. Priserna justeras i sommar, passa på att handla innan den 1 augusti och kom undan 12% höjning!

Microsoft höjer sina priser

För ett par dagar sedan kunde vi läsa i ett pressmeddelande från Microsoft att deras priser kommer att höjas. Höjningen sker för att harmonisera priserna för mjukvara och onlinetjänster inom EU och EFTA. På-plats-installerad mjukvara (nedladdad programvara, t.ex. Officepaketet) ökar i pris med 12% och molntjänster med 11%.

Spara 12% genom att handla innan 1 augusti

Passa på att beställ dina Microsoftprodukter innan sommaren och spara pengar genom att hinna före höjningen. Prisjusteringen börjar gälla fr.o.m. 1 augusti 2018.

Här hittar du ett axplock av de Microsoftprodukter vi tillhandahåller.
Läs mer om programvarulicenser.
Läs mer om molntjänster.

Fortsatt konkurrenskraftiga

Microsoft har utvärderat lokala priser för produkter och tjänster för att säkerställa en prissättning i hela regionen. Prishöjningarna ska inte påverka existerande beställningar för företagskunder med volymlicensavtal som innehåller produkter med prisskydd. Priser för nya produkttillägg i volymlicensavtal och köp under nya kontrakt kommer att definieras av prislistan vid köptillfället.

Man meddelar trots allt att kunder i regionen kommer att fortsätta uppfatta Microsofts erbjudanden som mycket konkurrenskraftiga.

Prisändringarna påverkar inte konsumentprogramvara eller onlinetjänster för konsumenter.

Här kan du läsa hela meddelandet från Microsoft.

 

Tina Viitala Joelsson

Marknadsassistent

tina.viitala@k3nordic.com