Microsoft

K3 Nordic är guldpartner med lång erfarenhet hos Microsoft.

Microsoft

K3 Nordic är guldpartner hos Microsoft och har lång erfarenhet av deras produkter

Microsoft erbjuder innovativa program och appar, intelligenta molntjänster, säkerhet i världsklass och riktigt vassa verktyg för utvecklare.

Här hittar du ett urval av Microsofts produkter, men vi tillhandahåller hela Microsofts portfölj. Undrar du något eller har frågor kring något kring Microsofts produkter är du välkommen att kontakta oss. Portföljen är stor och vi finns här för att guida dig rätt.

Microsoft 365 erbjuder en smart paketering för att få tillgång till Windows 10, Office 365 och EMS till en mer kostnadseffektiv licens än om du skulle köpa produkterna separat.

Läs mer om Microsoft 365 här.

Microsoft Teams är ett digitalt nav som samlar allt på en delad arbetsyta. Chatta, träffas, dela filer och arbeta med företagsappar. Teams underlättar samarbete effektivt med kommunikationsverktyg och dokumenthantering.

Läs mer om Teams här här. 

Förenkla hanteringen av den moderna arbetsplatsen och gör en digital omvandling med Microsoft Intune. Skapa den mest produktiva Microsoft 365-miljön för användarna och samtidigt skydda alla data.

Läs mer om Intune här. 

Microsoft Azure är en ständigt växande uppsättning molntjänster som hjälper din organisation att hantera affärsutmaningar. Det är friheten att skapa, hantera infrastruktur och distribuera program i ett enormt globalt nätverk med hjälp av dina favoritverktyg och ramverk.

Läs mer om Azure här. 

I Office 365 finns alla Office-program, Exchange online (e-post), Teams, OneDrive, Power BI, CRM, Planner, Flow, Sway och mycket, mycket mer. Office 365 erbjuder olika licenspaket för att kunna tillgodose ditt företags affärsbehov.

Läs mer om Office 365 här. 

Upptäck det perfekta verktyget för programutveckling med Microsoft Visual Studio. Versioner finns för team av alla storlekar, inklusive enskilda utvecklare. Visual Studio är en fullfjädrad, integrerad utvecklingsmiljö (IDE) för Android, iOS, Windows, webben och molnet.

Läs mer om Visual Studio här. 

Med ett bra CRM förenklar affärsprocesserna och kopplar samman data så att du har koll på hela kundresan från kalla leads till trogna och långvariga kundrelationer. Bygg upp relationer, öka produktiviteten och förbättra kundkommunikationen.

Läs mer om Dynamics 365 här.

Man kan inte se in i framtiden, bara komma med mer eller mindre relevanta prognoser. Med Microsoft Power BI ges ett relevant beslutsunderlag och skapar goda förutsättningar för en träffsäker prognos och goda förutsättningar för en positiv utveckling av affären.

Läs mer om Power BI här.