Våra tjänster

K3 Nordic ser till att ditt företag är rätt optimerat när det gäller er it-miljö

Vi håller koll utan att du tappar kontrollen

Som specialister på tjänster inom hantering av programvarulicenser och supportavtal är vi en trygg och kunnig partner till din it-avdelning. Vi tar hand om företagsinventering, övervakning och utveckling av programvarulicens- och supportavtal. Att ta hand om sin hårdvara och ha koll på sin mjukvara är viktigt för alla framgångsrika verksamheter.

Väljer du att ha alla dina avtal hos oss är det lättare för dig att ha koll på företagets kostnader för både support kring hårdvara och programvarulicenser. Genom oss får du översikt på vilka supportavtal som ligger på vilken hårdvara och vilka programvarulicenser ni har samt att företaget är rätt optimerat när det gäller er it-miljö.
Besparingsanalys

Vi på K3 Nordic är specialister på licenshantering. Vi hjälper er gärna med att inventera och analysera er IT-miljö för att ni ska få full kontroll och hitta besparingar, ibland väldigt stora sådana.

Läs mer här

Infrastruktur
It-infrastruktur är alla de delar i en organisation som hanterar data, såväl mjuka som hårda delar. Vi hjälper er med struktur i er it-miljö så att ni får ut så stor effekt som möjligt för er verksamhet.

Läs mer här

Skola
Licensiering för skolor skiljer sig en del från företags licenshantering. Vi hjälper er med allt från projektledning till installation och migrering.

Läs mer här

Utbildning för företag
K3 Nordic hjälper gärna till med utbildning för dig och ditt företag.

Läs mer här

Digitala mötesrum
Presentera dina idéer kraftfullt och samarbeta enkelt med dina kollegor. Whiteboard, videokonferens, presentationsskärm – här får du allt i ett.

Läs mer här

Microsoft
K3 Nordic är guldpartner hos Microsoft och har lång erfarenhet av deras produkter.

Läs mer här

Montjänster
Molntjänster ger dig tillgång till avancerade tjänster och de senaste funktionaliteten inom kommunikations it mot en fast månadskostnad per användare.

Läs mer här

Supportavtal
Supportavtal

Att ha ett supportavtal för att kunna få hjälp när er it strular sparar både tid och pengar för ditt företag.

Läs mer här